Ben començat el mes de setembre, us volem informar que ja estan obertes les preinscripcions de l’Esplai Itaca de Teià. Les preinscripcions són per a tots aquells nens i nenes nascuts l’any 2008 o abans que es vulguin apuntar per primera vegada a l’Esplai.

L’Esplai comença el primer cap de setmana d’octubre amb una sortida a Sant Mateu. Cada dissabte es fa una activitat als locals de l’Esplai de 17h a 19:30, i un dissabte de cada mes l’horari s’allarga fins les 20h, ja que fem una missa de caràcter optatiu (de 17h a 18h) adaptada a totes les edats a la Llar Santa Rosalia. A més a més, també es realitzen dues sortides de cap de setmana al llarg de l’any i sortides extraordinàries de grup o bé tot l’Esplai conjunt.

Aquestes sortides no estan incloses a la quota anual que segueix:

La quota anual per ser membre de l’Esplai és de 95€. En el cas dels nens que venen per primera vegada o bé es van donar de baixa en anys anteriors, es suma un import de 50€ a la quota en concepte de matrícula.

La matrícula s’entregarà el Divendres 12, de 19h a 21h quan es facin les preinscripcions als locals de l’Esplai, C/ Torrent de les Monges 23-29, i la quota anual els dies de Inscripcions (rebran un correu confirmant les dates).

En relació als mètodes de pagament s’ofereixen dues opcions: portant els diners en efectiu, o bé per transferència bancària i portant el rebut bancari.

Si el pagament es realitza per transferència bancària, el compte de destí és el següent:

0081 0427 64 0001131617 (Banc Sabadell)

El concepte de pagament ha de ser el següent:
nomicognom.matriculaesplai2014 (Ex: CarlaSabates.matriculaesplai2014)

En el cas que s’aboni la suma de la matrícula de dos fills o més:
FamíliaCognoms.matrículaesplai2014 (Ex: FamíliaSabatesDuran.matrículaesplai2014)

Per agilitzar el procés d’inscripció, podeu imprimir la Fitxa de Preinscripció i portar-la completa al moment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol qüestió.

Written by Dídac Sabatés

Deixa un comentari